Végre elindult az év

Címkék: vélemény politika közélet

2012.01.02. 15:12

Végre elindult az év. Már azt hittem, hogy bealudt mindenki a Nemzet tollának beszéde közben, vagy a háttérmozgástól esetleg még mindig a korláton átdőlve rókázik. De nem! Mi sem mutatja jobban, mint a Nagy Nemzeti Nyugdíjvédő Asszony, aki igencsak kikupálódott pénzügyekben máris ekézi az MNB-t. Ott ugyanis csupa dilettáns tölti napjait. Legalábbis Gabika és rajta keresztül a Fidesz szerint. A szóvivő ugyanis a Párt gondolatait közvetíti a pór felé.

A Fidesz szóvivője szerint nem szakmai alapon született a Magyar Nemzeti Bank hétfőn közzétett jelentése az államadósságról.

forrás: fidesz.hu

Nem kis szereptévesztéssel aztán átvette Girosz szerepét, mert rögtön nekiállt a kormány munkáját fényezni. Egy pártszóvivő!

a kormány komoly eredményeket ért el tavaly, és idén is folytatja a megkezdett munkát.

forrás: ua

Az MNB kertész szakköre az almát hasonlítja a körtével. Emiatt olyan számok jönnek ki, ami teljesen elhomályosítja a gazdasági szabadságharc tavalyi dicsőséges nyári hadjáratának eredményeit. Hallatlan ez a dilettantizmus. Még jó, hogy a párt egy szakértő szóvivőt alkalmaz, aki rögtön megmagyarázza a szegény pénzügyi analfabéta népnek, hogy nemodabuda. Az elmúltnyócév miatt van ez kéremszépen. Az Első (és rettenetes) Orbán kormány olyan állapotban adta át az országot, hogy az államadósság szinte mérhetetlen volt, de a mocskosgyurcsányi elkúrta. Most meg az emberei a MNB-ben riogatják itt a szegény népet, hogy némá' az államadósság történelmi mélyponton van. Hiába a tavalyi einstand. Lenullázódott.

Vigyázzon ránk Gabika, mint a nyugdíjunkra, és akkor nem lesz gond ebben a viharvert országban. Segítse keze a naszád kormányán a Fényességes és annak Szent Jobbja erőfeszítéseit, és a Jóisten áldjon meg minket!

süti beállítások módosítása