Rémlik? Öt éve volt menő ez a "négyéves" szlogen. A helyzet azóta sem javult. Annak ellenére nem, hogy az "elmúltnyócév"-ből egy már a zemberek akarata szerint üzemel. Nem lett jobb a maradék hétben sem, de ez az egy év látványos romlást eredményezett.

Mindenki leveheti a szemellenzőt, meg a narancssárga napszemüveget, hogy jobban lássa a számlakivonatát. Azután, szerintem mondhat bármit a Nemzet Magyar Hangja. Hiába adja elő, hogy mennyire jó nekünk, mikor látom, hogy nem. Másfélszer annyit fizetek a hitelemre, de ez még elmegy a magánügy kategóriába. Miért voltam akkora barom, hogy nem számoltam ki, mi történik, ha száz Forinttal több egy svájci frank, mint amikor felvettem a hitelt? Talán azért, mert előrelátóként úgy számolt az ember, már aki számolt, hogy egy normális árfolyammozgás esetén még mindig tudja fizetni a hitelét. Na a száz Forint per CHF emelkedés már nem számít normális árfolyammozgásnak.

A probléma az, hogy az élet is egyre drágább. 100 Forinttal drágább egy liter benzin, 120-szal egy liter gázolaj. Mint egy éve. 30 egy zsömle. Négy éve 15000-ből intéztük a havi bevásárlást, most egy reklámszatyorba bepakolunk ennyiből. Semmivel se lett jobb.

Még akkor sem, ha ezt próbálják elhitetni velünk.

süti beállítások módosítása