Lekerült a lakat?

Címkék: vélemény politika közélet fidesz

2010.05.06. 15:32

Most, hogy OV megnevezte kormányát és úgy néz ki, lekerült a lakat szájakról, kezd szaros lenni a mézesmadzag.

Mióta nem Szijjártó Péter és Navracsics Tibor száját kell csak felügyelni, nehogy véletlen olyat mondjon, amitől a józan eszű választópolgárnak esetlegesen más ikszelési szándéka lenne, el-el szólja magát a Fidesz.

Kiderül például, hogy Gergényi Pétert nem véletlen tüntette ki a főváros a 2006. október 23-i tevékenységének elismeréseként, hanem az igazi self made man-ként ismert Pintér Sándor sem tartja szakmailag elhibázottnak az istenadta véresre veretését.

Persze a magyarázat sem maradt el, miszerint nem a rendőrségnek, hanem az ügyészségnek kell kivizsgálni, hogy történt-e akkor, és ott jogsértés. Mellékesen, megtehete volna eddig is az ügyészség, mert ugye politikafüggetlen szervezet:-)

Aztán az is kiderült, hogy a csontvázak miatt (szegény Samu, ha tudta volna) nem lehet ám csak úgy ukkmukkfukk adót csökkenteni. Nem ám. Igaz, hogy a pórnak az a része, aki nem naracssárga napszemüvegen keresztül látja csak a világot azért tisztában volt azzal, hogy nem lehet a semmiből valamit csinálni, csak a szovjet népmesében, de mégis csak más ezt konkrétan az igérethalmaz után hallani.

A szép új világ elmarad.

süti beállítások módosítása